Een badkamermeubel geeft orde en netheid in de badkamer!

Een badkamermeubel is een belangrijk onderdeel van je badkamer. Door een badkamermeubel in je badkamer te plaatsen voorkom je niet alleen dat het een rommel in je badkamer wordt, maar zorg je er ook voor dat je badkamer er strakker uit kan gaan zien.

Een kast in de badkamer neemt namelijk ook een behoorlijke oppervlakte in beslag.

Die oppervlakte kan je badkamer er stijlvoller uit laten zien, maar het kan ook zo zijn dat die oppervlakte beslagen wordt door een meubel dat niet bij de inrichting van je badkamer past.

Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een badkamermeubel dat zowel functioneel als praktisch is.

Duurzame onder de douche

Waar wordt een badkamermeubel van gemaakt?

Een badkamermeubel kan van verschillende materialen gemaakt zijn. Wij bieden je kasten voor in de badkamer aan die onder meer gemaakt zijn van hout en kunststof.

Vaak vinden mensen het fijn om hun badkamermeubel een natuurlijke uitstraling te geven. Hout is dan een materiaal dat vaak gekozen wordt.Dat is natuurlijk begrijpelijk, maar als je een badkamerkast van hout kiest, dan moet je wel extra goed opletten.

Een meubel in de badkamer wordt namelijk blootgesteld aan een vochtige omgeving. Het is daarom belangrijk dat je meubel van een duurzaam houtsoort is gemaakt, anders heb je minder lang plezier van je kast!

Een badkamermeubel kan echter ook gemaakt zijn van kunststof. Kunststof heeft als voordeel dat het veel lichter is. Daarnaast is kunststof vaak ook goedkoper. Uiteraard zijn er diverse soorten kunststof meubelen beschikbaar. Wij bieden je een uitgebreid assortiment aan kunststof badkamerkasten die niet alleen hoogwaardig zijn afgewerkt, maar ook van uitmuntende kwaliteit zijn.

Waar plaats je een badkamermeubel?

Er zijn diverse plaatsen waar je een badkamermeubel op kunt hangen. Een van de meest gekozen plaatsen om een kast in de badkamer op te hangen is onder de wasbak.

Deze plek heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats is dit een logische plaats, omdat je zo in een keer de sifon en de overige afvoer wegwerkt. In de tweede plaats hangt de kast dan op een plek waar anders loze ruimte zou zijn.

Er zijn echter meer mogelijkheden om een kast in de badkamer te plaatsen. Zo kan je ook boven de wastafel een badkamermeubel bevestigen. Vaak kiezen mensen er dan voor om een badkamermeubel met een spiegel te nemen. Heb je meer opbergruimte in je badkamer nodig? Overweeg dan om bijvoorbeeld een mooie kolomkast in je badkamer te plaatsen.

Wat je tegenwoordig ook steeds meer ziet is dat mensen een nis in hun badkamer maken. Een nis is technisch gezien geen kast, maar het biedt je wel de mogelijkheid om spullen op te bergen. Daarnaast zorgt een nis er voor dat de ruimte wat speelser wordt.

 

Zo kan je bij ons terecht voor onder meer de volgende badkamermeubels:

  • Een badkamermeubel met spiegel
  • Een badkamermeubel zonder spiegel
  • Kolomkasten
  • Fonteinkasten
  • Meubelwastafels

Uiteraard leveren wij meer dan alleen meubels in je badkamer. Zo kan je bij ons terecht voor alles wat je in je badkamer nodig hebt.

We bieden je een uitgebreid assortiment van regendouche tot designradiator en van thermostaatkraan tot douchebakken.

Wij hebben alles in huis om van jouw badkamer een droombadkamer te maken.

De zoektocht naar het perfecte badkamermeubel

Als je op zoek gaat naar een badkamerkast, dan heb je meer dan voldoende keuze. De zoektocht naar een badkamermeubel dat bij jouw badkamer past kan daarom lang zijn.

Vaak helpt het daarom om te filteren. Door te filteren hou je alleen de kasten over die geschikt voor je zijn. Het kan daarom makkelijk zijn om eerst na te denken over het formaat van je badkamermeubel. Wil je een grote kast, of juist een wat kleinere kast?

De maat van je badkamermeubel hangt niet alleen af van de grootte van je badkamer. Het is ook belangrijk dat je nadenkt over de samenstelling van je huishouden. Het maakt immers verschil of jij alleen gebruik maakt van je badkamer, of dat er meer gezinsleden zijn die gebruik maken van de badkamer.

Ook is het belangrijk om in de toekomst te kijken. Verwacht je bijvoorbeeld binnenkort een gezinsuitbreiding? Dan is het verstandig om een wat groter badkamermeubel te plaatsen. Zo blijft ook in de toekomst je badkamer netjes en opgeruimd.

Een ruim assortiment aan badkamermeubels

Als je op zoek gaat naar een kast voor in de badkamer, dan vind je het natuurlijk prettig als je voldoende te kiezen hebt. Wij snappen dat.

Daarom bieden wij je een ruim assortiment met verschillende kasten die je in de badkamer kan plaatsen. Een kast in de badkamer is namelijk niet alleen een kast die een praktische functie heeft.

Een dergelijk meubel beslaat immers ook een groot gedeelte van je badkamer. Daarom kan je bij ons kiezen uit verschillende soorten badkamermeubels, zodat je bij ons zeker zal slagen. 

Een complete badkamer

Een badkamer is natuurlijk niet af door er alleen een badkamermeubel in te plaatsen. Natuurlijk helpen we je graag met het vinden van de perfecte kast voor in je badkamer.

Echter, we helpen je ook graag met het realiseren van andere badkamerwensen. We hebben jarenlange ervaring met het leveren van alle zaken die in je badkamer thuishoren.

Een badkamer zonder douche is natuurlijk geen douche. Als je je badkamer echt een mooie, nieuwe look wilt geven, overweeg dan eens om bijvoorbeeld een nieuwe regendouche te plaatsen.

Of wellicht wil je nog wel een stapje verder gaan en is een inloopdouche iets voor jou. Als je echt van lekker lang baden houdt en je hebt voldoende ruimte, dan moet je zeker eens overwegen om bijvoorbeeld een zitbad of misschien zelfs wel een bubbelbad in je kamer te plaatsen.

Ook voor minder ingrijpende attributen kan je voor ons terecht. Zo hebben wij een ruime keuze aan verschillende spiegels voor in je badkamer. Spiegels vormen ook een belangrijk onderdeel van je badkamer. Natuurlijk, spiegels zijn in de eerste plaats functioneel. Spiegels kunnen echter ook helpen om je badkamer groter te laten lijken. Als je je badkamer een nieuwe uitstraling wilt geven, dan kan het daarom helpen om nieuwe spiegels in je badkamer te plaatsen.